Kids-WingTsun
 
 
inside-ewto-kids
Kids-WingTsun is een aanpassing van de klassieke WingTsun lessen. De lessen voor kinderen zijn dan ook in 45 minuten eenheden ingedeeld en volgen een iets andere benadering dan de 90 minuten lessen voor de 'grote mensen'. Er zijn bij de WT kinder klas eveneens 12 leerling-graden, zoals bij de volwassenen. De inhoud is echter afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van kinderen tussen 6 en 13 jaar. 
 
Naast de WT technieken op zich vormen ook onder andere specifieke hand-hersenen- en links-rechtscoördinatietrainingen een onderdeel van Kids-WingTsun. Plezier en samenwerking staan bij alle WT-trainingen ver boven, hier echter staan ze aan de top!  En uiteraard niet te vergeten de gelegenheid om met alle  'opgesloten energie' zinvoller om te leren gaan en onder deskundige begeleiding kwijt te kunnen raken. 

Maar niet alleen voor het lichaam wordt bij Kids-WingTsun heel wat geboden maar ook voor het brein. Er komen onder andere plezierige en leerzame rollenspellen aan de beurt, die spelenderwijs bepaalde wezenlijke aspecten behandelen, zoals bijvoorbeeld het geven van onderlinge waardering en begrippen als respect, fatsoen, moed, hulpvaardigheid, 'nee-zeggen' en er valt bij ons in de academie nog veel meer te ontdekken...