FrequenChi
 
  
inside-ewto-frequenchiNieuwe energie door middel van bewegingen afkomstig uit de WingTsun, soepele spieren en 'cardio-zweten' in verband met vetverbranding, dat is FrequenChi. Hierbij komt de optimalisering van het metabolisme en niet op z'n laatst een behoorlijke grote portie plezier.
 
In het begin zijn het relatief eenvoudige bewegingspatronen, voetenwerk, slag- en zelfverdedigingstechnieken, waarmee dan de optimale temperatuur voor de beoogde vetverbranding wordt bereikt. Vetzuren stromen in het bloed en worden via de spieren voor energiewinning verbrand. 
 
De speciaal geselecteerde en uitgevijlde bewegingen brengen volgens de ChiKung-principes gewrichten en spieren in balance. Pijn heeft geen kans zich vast te zetten en de gewrichten kennen geen verdere slijtage meer.
 
Aan het eind van een FrequenChi-sessie zakt de lichaamstemperatuur weer terug op het standaard niveau, lichte stretchbewegingen en ademhalings- oefeningen ontspannen en verzorgen het lichaam met zuurstof.
 
Door middel van FrequenChi verbinden wij WingTsun als ideale functionele zelfverdediging met de werkzame gezondheidsaspecten van de WT ChiKung. Op het moment is FrequenChi - zoals ChiKung - een onderdeel van onze WT Fit4fight klas. Misschien dat er later ook een aparte FrequenChi klas komt.